Jazzed Modern People - Jamboree Jazz

Un viatge hipnòtic, en què el piano és el mitjà de transport, la música el recorregut i la imaginació el destí. Aquest trajecte s’alimenta tant de composicions pròpies de Jaume Gispert com de peces de Jerome Kern, Cole Porter, Serge Gaisbourg i altres.

Jaume Gispert piano.

 

Jofre Fité Trio

Jofre Fité piano, Carla González contrabaix i, Pau Gurpegui bateria.

JF Trio és una formació que cavalca entre el jazz, la música electrònica i el pop. A la seva música, el Trio explora la improvisació i interacció entre els músics i incorpora una instrumentació menys habitual en el context del jazz (sintetitzadors, caixa de ritmes, piano processat…). Les possibilitats sonores es multipliquen i JF Trio crea una sèrie d’atmosferes absorbents i captivadores des dels moments més espaiosos fins als més enèrgics. La quarta peça d´aquest trio és l´audiència, tant l´amant del jazz tradicional com de les noves tendències. JF connecta amb el públic, que surt content i sorprès, havent fins i tot ballat i cantat alguna de les melodies.

La formació presenta Transit, el seu segon àlbum, un recorregut per diverses ciutats europees que han marcat la vida i la trajectòria de cadascun dels seus integrants. El trio va gravar aquest disc al Tube Recording Studio (Itàlia) com a premi a la millor banda emergent del festival Fara Music Live.

 

Chuli plays Jackie McLean

Luis Miranda bateria, Cesar del Val saxo tenor, Oscar Latorre trompeta, Alejandro Esperanza piano i, Manuel Luque contrabaix.

El projecte tribut a Jackie McLean és la continuació de la investigació de fi de màster del baterista Luis “Chuli” Miranda, que el 2019 funda el grup per estudi i reivindicació d’una de les grans figures de la història del jazz. Chuli plays Jackie és un quintet format per músics de jazz basats a Barcelona, ​​que han teixit gran part de la seva carrera acadèmica i professional a la ciutat.

 

Instagram: @jaumegispert, @jofrefite, @carla.gonzalezferrer, @pau_groovepegui, @cesar.delval, @chuli_oh1, @alejandroesperanzamusic, @mluquemusic

Jazzed Modern People

Dimecres 29, Novembre 2023
Sessions 19:00
Veure més dates
Des de
8 Socis
12 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo