Joan Chamorro presenta Koldo Munné - Feat. Scott Hamilton - Jamboree Jazz

Koldo Munné saxos alt, baríton i veu, Joan Chamorro contrabaix i direcció, Feat. Scott Hamilton saxo tenor, Marc Martín piano, Josep Traver guitarra, Arnau Julià bateria.

Sant Andreu Reunió Band

Joan Chamorro contrabaix i direcció, Claudia Rostey veu i trombó, Èlia Bastida veu, violí i saxo tenor, Joan Martí veu, saxo alt i flauta, Koldo Munné veu, saxos alt i baríton, Perot Rigau veu i trombó, Edu Ferrer veu, saxos alt i baríton, Lola Peñaranda veu, saxo tenor i clarinet, Elsa Armengou veu i trompeta, Gerard Peñaranda veu i trompeta, Pau Garcia piano, Arnau Julià bateria.

Joan Chamorro continua presentant a músics forjats a la Sant Andreu Jazz Band (SAJB), un projecte amb disset anys d’història. Els enregistraments formen part de la col·lecció ‘Joan Chamorro presenta…’, que va arrencar el 2009 amb Andrea Motis i inclou noms com ara Rita Payés, Èlia Bastida, Joan Mar Sauqué, Joan Martí i Marc Martín, entre d’altres. El de Koldo Munné serà el volum número 19. Koldo Munné forma part del projecte de Joan Chamoro des que tenia 8 anys. D’aleshores ençà, ha gravat vint-i-vuit discos amb l’orquestra andreuenca. El seu llenguatge està inspirat en músics com Lou Donaldson, Charlie Parker i Art Pepper, entre d’altres. Per altra banda, cal esmentar també el seu paper com a vocalista, tant a l’hora de fer estàndards com de compondre. Al Jamboree, Munné i Chamorro, a sextet i amb una selecció de la SAJB, enregistraran en viu un disc amb un col·laborador molt especial: Scott Hamilton, un dels grans noms de la història del jazz. Amb el músic nord-americà interpretaran un repertori preparat expressament per aquest esdeveniment.

Joan Chamorro presenta Koldo Munné – Feat. Scott Hamilton

Comparteix-lo