JOE LASTIE'S NEW ORLEANS SOUND - feat. The Carlos Childe Band - Jamboree Jazz

Joe Lastie bateria · Carlos Childe banjo, veu · Giorgio Gallina trombó · Marcos Prieto clarinet · Adrián Begoña piano · Paolo Furio Marasso contrabaix

 

Bateria de Preservation Hall Jazz Band durant més de 30 anys, Joe Lastie pertany a una extensa saga musical (el seu avi Frank Lastie va ser el primer a tocar la bateria a les esglésies de gospel). Lastie ha acompanyat grans figures de la música tals com: Fats Domino, Professor Longhair, Irma Thomas, Pete Fountain o Allen Toussaint i va participar al musical de Broadway “One Mo Time” al costat de Topsy Chapman.
“Quan Lastie s’asseu a la bateria l’entusiasme creix, igual que l’humor, el swing i la plenitud de so”: The New York Times.
Lastie presenta el seu darrer disc “Jazz Corner of the World” en què preserva la tradició de la ciutat que des de la percussió africana va veure néixer el jazz, rememorant Louis Armstrong, Lou Prima o Sidney Bechet.
Al banjo i la veu l’acompanya Carlos Childe, músic assidu al circuit de clubs de Nova Orleans al costat de Lastie. Presenten una formació de sextet amb què ha enregistrat l’àlbum titulat “Where Y’at”.

 

Facebook

Joel Lastie

JOE LASTIE’S NEW ORLEANS SOUND – feat. The Carlos Childe Band

Dissabte 06, Juliol 2024
Sessions 19:00 21:00
Veure més dates
Des de
16 Socis
20 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo