JONATHAN KREISBERG QUARTET - Jamboree Jazz
jonathan kreisberg
Jazz
JONATHAN KREISBERG QUARTET

Jonathan Kreisberg guitarra · Marko Churnchetz piano · Luca Alemanno baix · Colin Stranahan bateria

 

Aquesta entrada permet accedir a 2 actuacions de 50 minuts amb una breu pausa. A les 20:30 i a les 21:45. Les portes s’obren a les 20:00. El preu a taquilla serà de 30 euros.

 

El guitarrista i compositor Jonathan Kreisberg ha construït una sòlida seguidoria a nivell mundial i ha influït en la pròxima generació de músics amb la seva combinació única de melodia intemporal i línies i textures avantguardistes. És reconegut com un intèrpret que ha estudiat profundament el llenguatge del jazz mentre el infon amb noves idees fresques, ampliant les possibilitats de la guitarra.

Jonathan ha liderat diversos grups amb músics destacats i ha actuat com a músic acompanyant de figures com Lonnie Smith, Joe Locke, Ari Hoenig, Yosvany Terry, Larry Grenadier, Bill Stewart, Gary Versace, Will Vinson, Kevin Hays, Mark Ferber, Matt Penman i Martin Bejerano, entre d’altres. Ha publicat 11 CD aclamats per la crítica, com “The South of Everywhere”, “Shadowless”, “One” (la seva primera gravació en solitari de guitarra), “Wave Upon Wave”, “Kreisberg Meets Veras” i “Capturing Spirits – JKQ Live!”. Ha rebut l’ASCAP Plus Award anualment durant 15 anys.

Durant 12 anys, Jonathan també va ser un col·laborador constant amb el mestre del jazz de la NEA, el Dr. Lonnie Smith, que diu de Kreisberg “És un músic apassionat amb una gran visió, i està constantment en una fogosa recerca de la innovació”. Jonathan va treballar com a intèrpret i productor associat per a les obres més recents del Dr. Smith a Blue Note Records. Ha interpretat obres del segle XX amb la New World Symphony sota la direcció de Michael Tilson Thomas.

A més del seu treball com a compositor de jazz, la seva música també ha estat inclosa en moltes partitures per a Playwrights Horizon a Nova York, el Goodman Theater a Chicago i el Hartford Stage.

Jonathan també és un educador respectat amb més de 20 anys d’experiència. El 2017 va publicar el seu primer llibre de composicions i transcripcions, “OFFERINGS OF NOTE”, així com una sèrie de vídeos d’instruccions anomenada “POLYRTHYTHMIC GUITAR”. També va fundar “EXPLORATIONS OF NOTE”, un programa educatiu musical en línia per a intèrprets avançats.

 

Facebook

Jonathan Kreisberg

Instagram

@jonathankreisberg