Knock Out Greg harmonica night feat. Sweet Marta & Blas Picón - Jamboree Jazz

Knock Out Greg veu, harmònica · Marta Suñé Meraveu, harmònica · Blas Picón Marín veu, harmònica · Johnny Pedraza Pérez guitarra · Jordi Abad Montón baix, contrabaix · Marc Ruiz Alguersuari bateria

 

Després de més de 30 anys, Knock-Out Greg té una reputació molt sòlida a l’escena del blues escandinau. La seva veu commovedora, la seva forma nítida de tocar la guitarra i el seu gruixut to i fraseig d’harmònica han meravellat als fans del blues a tot arreu. Durant els seus primers 20 anys actius, va liderar el llegendari combo de RnB, Knock-Out Greg & The Blues Weather, que va realitzar nombroses gires per tot el món. A més d’altres formacions com Knock-Out Greg & The Injectors o Knock-Out Greg & The Jukes, actualment lidera Knock-Out Greg & The Scandinavian Blue Flames i K-O Greg Lowdown Trio.

En aquesta ocasió, el músic suec, a l’harmònica, es reuneix amb altres dos coneixedors d’aquest petit gran instrument del nostre país. Blas Picón, ja un conegut veterà i referent de l’harmònica de la ciutat de Barcelona, i Sweet Marta, l’única dona harmonicista de tot l’estat espanyol i una jove referent de l’harmònica blues procedent de Salt, Girona. Els tres harmonicistes estaran acompanyats per grans músics coneguts de la ciutat de Barcelona, com Johnny BigStone a la guitarra, Little Jordi al baix/contrabaix i Marc Ruiz a la bateria, que greixaran la maquinària.

 

Instagram

@greger_andersson

Knock Out Greg harmonica night feat. Sweet Marta & Blas Picón

Diumenge 07, Juliol 2024
Sessions 19:00 20:30
Veure més dates
Des de
18 Socis
22 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo