Michael Kanan Trio and Jaume Llombart - Jamboree Jazz
Michael Kanan Trio and Jaume Llombart
Jazz
Michael Kanan Trio and Jaume Llombart

Michael Kanan piano · Jaume Llombart guitarra · Horacio Fumero contrabaix · Guillem Arnedo bateria

 

Michael Kanan comença a tocar el piano als 7 anys. Durant els seus estudis a la Universitat de Boston, toca amb grans del jazz com Tal Farlow, Lee Konitz, Al Cohn o Alan Dawson. El 1991 es trasllada a Nova York per estudiar amb el pianista Sal Mosca, especialista en Tristano. Establert en aquesta ciutat, toca i grava amb Kurt Rosenwinkel, Mark Turner i Jorge Rossy, entre altres, i desenvolupa una creixent reputació com a acompanyant vocal.

El 1996, es uneix a la banda del legendari cantant Jimmy Scott, amb qui recorre els EUA, Europa i el Japó i amb qui enregistra quatre discos. El 2001, es converteix en acompanyant i arranjador d’una de les vocalistes més célebres de l’actualitat, Jane Monheit. Amb aquesta última ha realitzat gires per tot el món, enregistrat diversos CD i DVD, i fet moltes aparicions a televisió, inclosos els famosos programes de David Letterman i Conan O’Brien.

Per a l’ocasió, l’acompanya al trio el guitarrista Jaume Llombart presentant una formació única especial per a l’ocasió.

 

Instagram Instagram

@michaelkannan

@jaumellombart

divendres 9, agost 2024
Jamboree Sala 1 Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
+ dates
21 Socis
25 Entrada
Fer-se Soci
Tria l’horari