MODO 5 - Jazz argentino - Jamboree Jazz

María Paz Villahoz piano, veu · Imanol Emede guitarra elèctrica · Gabriel Argolo Stern saxo alt · Kike Pérez bateria · Tomás Pujol Perez contrabaix

 

El grup Modo 5 es presenta per primera vegada a Barcelona.

Aquest conjunt, amb un segon àlbum en el seu haber i una important trajectòria al seu país d’origen, arriba per presentar composicions originals que reflecteixen diversitat i profunditat en la seva recerca musical.

Les peces, concebudes pels propis integrants del grup, exploren un intrincat desenvolupament rítmic que es nodreix de les arrels folklòriques llatinoamericanes per després expandir-se cap a ritmes i mètriques irregulars, inspirats en folclores tan diversos com la música de Bulgària i la Península Balcànica.

En l’aspecte harmònic, Modo 5 s’aventura per un vast territori que abasta des del jazz fins a l’impressionisme musical, oferint així un ampli camp per a l’orquestració, la improvisació i l’experimentació sonora en viu. A través de lletres poètiques, les composicions aborden tant temes socials contemporanis com experiències personals, oferint al públic l’oportunitat d’una profunda introspecció.

Entre els referents musicals es troben compositors com Guillermo Klein, Alberto Ginastera, L.A. Spinetta, Rebecca Martin, Carla Bley, Edward Simon i David Binney.

El 2022, Modo 5 va llançar el seu primer disc i projecte audiovisual, “Casa”, amb el suport de la Beca a la Creació del FNA i sota el segell “Isla Desierta”. En aquesta ocasió, presentaran tant material d’aquest àlbum debut com del seu últim treball, enregistrat al desembre de 2023, novament amb el suport de la Beca a la Creació del FNA.

 

Instagram

@pazvipaz @imanolemede @gab.stern @kikeperez @tomas_pujol_perez

Concert per a majors de +18 anys.

MODO 5 – Jazz argentino

Dimecres 26, Juny 2024
Sessions 22:30
Veure més dates
Des de
15 Socis
15 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo