Moreland, en viu a Jamboree - Jamboree Jazz
Moreland Jamboree
Soul Funk
Moreland, en viu a Jamboree

Dwight Moreland Jr. veu · Alexander Figl baix · Simon Strobl saxo · Clemens Coreth bateria · Aaron Zangerl guitarra elèctrica +Special Guest

 

Moreland, l’ensemble dinàmic que fusiona soul, funk i R&B, és una força musical que transcendeix fronteres. Amb arrels a Innsbruck i Atlanta, han captivat audiències a tot el món amb el seu so vibrant i actuacions d’alta tensió. El líder de la banda, Dwight Moreland Jr., aporta una energia contagiosa que, combinada amb les veus suaus de la banda i els grooves convincents, crea una experiència en directe inoblidable.

El seu darrer àlbum, “Overdrive”, és un testimoni de la seva evolució com a artistes i narradors. És una odissea d’emocions, que traça els alts i baixos de les experiències personals de Dwight, i les tradueix en música que ressona amb força i autenticitat. Quan Moreland torni al Jamboree Jazz Club de Barcelona, els fans poden anticipar una nit on l’ambient serà elèctric, els ritmes pulsaran, i l’ànima de la música serà palpable. “Overdrive” no és només un àlbum; és una fita en el viatge de Moreland, convidant els oients a unir-se a la celebració dels triomfs i les proves de la vida a través del poder de la seva música commovedora.

 

Facebook

Moreland Music Official

Instagram

@moreland_official

dissabte 26, octubre 2024
Jamboree Sala 1 Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
+ dates
16 Socis
20 Entrada
Fer-se Soci
Tria l’horari