Ned Lud Playground - Jamboree Jazz
Ned Lud Jamboree
Groove
Ned Lud Playground

The Playground

De les entranyes de la Jamboree Jam i el BCN People neix la nova proposta de Jamboree per a les tardes dels dimecres a la Sala 3: The Playground, un espai on col·lectius de músics i artistes de Barcelona, ​​organitzen una llarga sessió de música en viu amb diferents grups, artistes convidats, estrelletes d’aquí i d’allà, dj’s i on també hi ha espai per a l’esbarjo i el joc en aquesta part fonamental de la sessió que anomenem playground.

Cada dimecres, de 7 a 11 de la nit, un col·lectiu de diferents músics organitza el seu propi Playground. Parla amb ells si tu també hi vols jugar.

19h Au Rora & Nestor Pérez

20h Eric Abril trio

21hNed Lud ft. Ana Lorenzo

 

Ned Lud

Ned Lud porta el groove per bandera. Les influències del RnB, Hip Hop, Jazz i Soul entre d’altres estils, i la improvsació, compenetració i diversió son facotrs essencials d’aquest jove trio de Sabadell.
Un projecte amb la identitat marcada, per una banda, per la composició i producció de temes propis a cavall entre l’experimentació de sonoritats i el respecte pels referents estilístics i, per altra banda, per la constant col·laboració amb altres instrumentistes, cantants i rapers, com a banda acompanyant i com a suport per engrandir els arranjaments dels temes que porten en aquest directe.
El directe d’un so explosiu, ple de ritme i energia. Ned Lud emprèn el vol amb nova música en creació constant.
En aquesta ocasió, acompanyant a les cantants Aurora Coca, per començar aquesta tarda de Playground a Jamboree i seguidament amb la cantaora Ana Lorenzo.
I no s’acaba aqui, perque la nit la tancarà l’Eric Abril, destacat cantant i pianista que composa cançons amb influència del jazz, el R’n’B i el Soul i que mostrarà un repertori íntim i contundent.

 

Instagram: @nedlud_ / @au_rora_music / @ericabrilmusic / @ericelias_ / @nestor.pomelo