Ned Lud Playground - Jamboree Jazz

Aurora Coca veu, Ana Lorenzo veu, Roger Carreras bateria, Nestor Perez guitarra, Eric Elias baix, Eric Abril veu i piano i, Joan Agulló bateria.

The Playground

De les entranyes de la Jamboree Jam i el BCN People neix la nova proposta de Jamboree per a les tardes dels dimecres a la Sala 3: The Playground, un espai on col·lectius de músics i artistes de Barcelona, ​​organitzen una llarga sessió de música en viu amb diferents grups, artistes convidats, estrelletes d’aquí i d’allà, dj’s i on també hi ha espai per a l’esbarjo i el joc en aquesta part fonamental de la sessió que anomenem playground.

Cada dimecres, de 7 a 11 de la nit, un col·lectiu de diferents músics organitza el seu propi Playground. Parla amb ells si tu també hi vols jugar.

 

Ned Lud

Ned Lud porta el groove per bandera. Les influències del RnB, Hip Hop, Jazz i Soul entre d’altres estils, i la improvsació, compenetració i diversió son facotrs essencials d’aquest jove trio de Sabadell.
Un projecte amb la identitat marcada, per una banda, per la composició i producció de temes propis a cavall entre l’experimentació de sonoritats i el respecte pels referents estilístics i, per altra banda, per la constant col·laboració amb altres instrumentistes, cantants i rapers, com a banda acompanyant i com a suport per engrandir els arranjaments dels temes que porten en aquest directe.
El directe d’un so explosiu, ple de ritme i energia. Ned Lud emprèn el vol amb nova música en creació constant.
En aquesta ocasió, acompanyant a les cantants Aurora Coca, per començar aquesta tarda de Playground a Jamboree i seguidament amb la cantaora Ana Lorenzo.
I no s’acaba aqui, perque la nit la tancarà l’Eric Abril, destacat cantant i pianista que composa cançons amb influència del jazz, el R’n’B i el Soul i que mostrarà un repertori íntim i contundent.

 

Instagram: @nedlud_ / @au_rora_music / @ericabrilmusic / @ericelias_ / @nestor.pomelo

Ned Lud Playground

Dimecres 11, Octubre 2023
Sessions 19:00
Veure més dates
Des de
8 Socis
12 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo