Pablo Martín Trio "Forward" - Jamboree Jazz
Pablo Martín Trio "Forward"
Hardbop Jazz Modern
Pablo Martín Trio “Forward”

Pablo Martín saxo tenor · Kike Pérez bateria · Héctor Tejedo contrabaix

 

Forward és el segon disc del saxofonista i compositor Pablo Martín que ha comptat, una vegada més, amb la complicitat del contrabaixista Héctor Tejedo i del bateria Kike Pérez.

A Forward (UnderPool, 2023) aquest trio de trajectòria notable, mostra un llenguatge propi que es caracteritza per la seva energia i subtilesa, i on destaca especialment l’interplay, que ha permès a aquests tres músics explorar les diferents formes d’expressivitat que ofereix aquest tipus de formació.

Pablo Martín ha utilitzat el seu trio com un laboratori de creació on hi ha abocat els nou originals que formen Forward, un exercici que com ha resultat permet gaudir del seu llenguatge consolidat i madur, i d’una comunicació entre aquests tres instrumentistes que va més enllà de la música.

La formació, que ha actuat en sales i festivals de música a nivell nacional i internacional, va ser la guanyadora de la 1a edició del Premi Talent impulsat per la AC/E i el Taller de Músics i finalista al Fara Jazz Live Award d’Itàlia. Recentment, el disc va ser nominat als Premis Enderrock i Premis Min com a Millor disc de Jazz 2023.

 

Instagram Instagram Instagram

@pblomartin @hectortejedo @kike.perez.rod

Tuesday 20 August 2024
Jamboree Sala 1 Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
+ dates
15 Socis
15 Entrada
Fer-se Soci
Tria l’horari