Rauxa & Friends Session - Jamboree Jazz

Julia Rodríguez veu, timple canari, quatre venezolano i, guitarra espanyola, Alba Ruíz veu i saxo, Javier Valles guitarra, Eric Elías baix, Eric Abril veu i teclats i, Pau Gurpegui bateria.

 

Júlia Rodríguez, cantant i multiinstrumentista de les Illes Canàries, interpreta un repertori basat en la música del folklore llatinoamericà i canari. Al concert podrem escoltar també cançó d’autor i composicions pròpies.

Alba Ruíz & Javier Vallès, en aquesta ocasió el duo presenta la cantonada més personal i acústica de la cantant i saxofonista terrassenc Alba Ruiz Torres. Amb un repertori de lletres pròpies i versions d’artistes consagrades com Melody Gardot o Chabuca Granda, entre d’altres. A través del so de la guitarra, les melodies del saxo i la veu envoltant només necessitem deixar-nos portar cap a on ens portin i gaudir del preciós i fugaç present.

Rauxa Trio, rauxa trio és un grup de músics que es coneixen a l’ESMUC. Amb la complicitat i l’espontanetat que han adquirit amb tantes hores de música junts, ens presenten un repertori de jazz i R&B que va des de standards versionats fins als temes més coneguts de Stevie Wonder.

Rauxa & Friends Session

Comparteix-lo