Sandra Rehder - Retrospectiva - Jamboree Jazz

Sandra Rehder veu, Elbi Olalla piano, Ezequiel Acosta bandoneó.

Torna a la icònica sala del Jamboree la cantant argentina Sandra Rehder, una de les artistes més rellevants de l’escena del tango a Barcelona. L’hem pogut escoltar en escenaris tals com L’Auditori de Barcelona i en encontres com el Festival de Guitarra de Barcelona, el Festival Mas i Mas, encapçalant diferents projectes propis i en col·laboració amb altres artistes de primer nivell.

Sandra Rehder, amb 9 discs a l’esquena -essent l’últim “Gran Reserva” (Acqua Records) i recentment estrenat a Buenos Aires- ens presenta en aquesta ocasió una retrospectiva de tota la seva discografia i ho farà de la mà de la gran pianista Elbi Olalla i el bandoneonista Ezequiel Acosta, una tríada explosiva. Serà un viatge a través de les cançons més representatives de l’artista, tant, composicions pròpies com d’autors contemporanis.

Com la consigna d’aquesta vetllada és recordar, la poesia es vestirà d’homenatge en el Dia de la Memòria (a Argentina), amb obres de Julio Cortázar, Armando Tejada Gómez, Juan Gelman, Diana Bellessi, entre d’altres. Una cita especial amb un tango d’alt voltatge.

@sandrarehdertango / @elbiolallapiano / @eze.bandoneon

sandra.rehder / elbi.olalla / ezequiel.acosta.33

Sandra Rehder – Retrospectiva

Comparteix-lo