STREAMING - CLARENCE BEKKER BAND - Jamboree Jazz

STREAMING – CLARENCE BEKKER BAND

Horari
Veure anteriors
Dijous 16, Juliol 2020
20:00
Preu
Des de
5 Anticipada

CONCERT EN STREAMING (ON-LINE)

Clarence Bekker veu, Francisco Guisado “Rubio” guitarra, Arecio Smith teclats, Charlie Cuevas baix , Carlos López bateria.

Ja els tenim de tornada !! L’explosiu cantant holandès i la seva potent banda tornen a l’escenari del Jamboree amb tota la bona energia que caracteritza els seus shows. Clarence Bekker, té un do, el de tocar l’ànima de qui l’escolta. Mitjançant la seva veu profunda, vibrant i un esperit carregat d’energia, captiva transversalment a qualsevol audiència, de cap a peus. Ningú pot mantenir impassible davant el seu magnetisme. La força dels grans mestres del soul, funk i pop com James Brown, Prince, Whitney Houston, Michael Jackson o Tina Turner estan concentrats en la seva figura. Després de mes de dos mesos de confinament, la Clarence Bekker Band torna amb més ganes que mai de compartir el show més enèrgic i positiu que tots necessitem en aquests moments. No t’ho perdis!

NORMATIVA ESPECIAL

  • Aforament limitat a 100 persones per sessió.
  • Es recomana arribar a la sala amb antel·lació per garantir un accés esglaonat. La sala obrirà 30 minuts abans del passi.
  • L’ús de mascaretes és obligatori.
  • No hi haurà intermig, un cop acabat el concert el client haurà d’abandonar la sala.

Comparteix-lo