The Joel Frahm Trio - Jamboree Jazz
The Joel Frahm Trio
Jazz
The Joel Frahm Trio

Joel Frahm saxo tenor · Dan Loomis baix acústic · Ernesto Cervini bateria

 

Joel Frahm és conegut per tots els amants del jazz com una icona moderna del saxo tenor. La seva interpretació, sempre caracteritzada per una projecció emocional insuperable i una habilitat tècnica excepcional, es basa en l’amplitud de la tradició musical americana que inclou jazz, funk, rock i blues. La seva feina com a líder i les seves col·laboracions amb els principals músics de la seva generació, com Brad Mehldau, Matt Wilson, Jane Monheit i Ari Hoenig, l’han establert com un dels intèrprets més importants i emocionants del nostre temps.

The New York Times diu, “Joel ha establert una identitat … com un saxofonista amb un domini hàbil i assertiu,” i l’Ottawa Citizen ho resumeix bé, “Joel Frahm és àmpliament conegut en el món del jazz per la seva creativitat efusiva, esperit positiu desenfadat, fluïdesa tècnica i versatilitat.” Brad Mehldau, amic d’infància i col·laborador de llarg temps de Joel, aprofundeix una mica més, “Quan penso en Joel, penso en el seu so al tenor, gran i generós, molt càlid i còmode. Una cosa que sempre sento en la interpretació de Joel és una descàrrega emocional incondicional.”

El nou trio de Joel és una aventura internacional, amb el més prolífic líder de bandes de Toronto, Ernesto Cervini (Myriad3, Turboprop) a la bateria i el compositor, líder de banda i baixista Dan Loomis (de The Wee Trio, TS Monk, Vadim Neselovskyi) al baix. Aquesta banda ha estat tocant junta durant gairebé una dècada en diversos projectes, i han estat tocant junts com a trio durant més de 5 anys, amb nombroses gires per Amèrica del Nord i Europa. Publicaran el seu segon àlbum a la tardor del 2024.

 

Facebook

Joel Frahm

Instagram

@joelfrahmofficial

Friday 28 March 2025
Jamboree Sala 1 Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
+ dates
16 Socis
20 Entrada
Fer-se Soci
Tria l’horari