World Playground Edition - Jamboree Jazz

PLAYGROUND WORLD EDITION

Kevin Diaz teclat, Lluís Borrell baix elèctric i octapad, Ferran Rico baix elèctric i efectes, Dylan Chandler saxo, David Gimeno bateria, Artur Ponsà bateria i, Pau Jorba saxo alt, ewi, efectes i Ableton Live.

 

19h Borrell & Gimeno, Lluís Borrell i David Gimeno porten més de 8 anys compartint escenari com a companys de secció rítmica en multitud de projectes arreu del panorama musical a casa nostra. En aquesta ocasió presenten una proposta a duo on, acompanyats d’elements d’electrònica i seqüències, interpretaran composicions originals dels dos músics per primer cop a dalt d’un escenari.

20h DG Grup, és una proposta musical del bateria Català resident a Amsterdam David Gimeno. Es tracta d’un projecte que presenta composicions originals de música instrumental en format quintet. Estilísticament, la música es podria encaixar dins de la categoria del jazz fusió, amb influències de la música funk i RnB. Tanmateix, no s’allunya gaire del jazz, ja que la improvisació, tant individual com col·lectiva, té un paper molt important en tot moment. Algunes de les inspiracions i referents musicals d’aquest projecte són RH Factor, Kneebody i Butcher Brown.

21h Nougat, és un trio de jazz-funk electrònic format per Pau Jorba, Ferran Rico i Artur Ponsà, i va néixer al 2018 al centre de sensibilització musical Cromàtic, dirigit per Llibert Fortuny.
El projecte té com a objectiu principal experimentar amb la creativitat i la pròpia
expressió a través de les seves composicions col·lectives. Presenten aquest
repertori amb un format electrònic de pròpia producció, amb l’Ableton Live com a
pilar central de la proposta.
A més, aquestes composicions han estat produïdes per Llibert Fortuny i
recentment, per a Michael League (Snarky Puppy)

22h The Playground, de les entranyes de la Jamboree Jam i el BCN People neix la nova proposta de Jamboree per a les tardes dels dimecres a la Sala 3: The Playground, un espai on col·lectius de músics i artistes de Barcelona, ​​organitzen una llarga sessió de música a visc amb diferents grups, artistes convidats, estrelletes d’aquí i d’allà i on també hi ha espai per a l’esbarjo i el joc en aquesta part fonamental de la sessió que anomenem Playground.

 

Instagram: @kiw.trio · @pauxxo · @fer23r · @tuurpo18 · @dvgimeno · @kevindiazg · @lowis__

World Playground Edition

Comparteix-lo