Trip Hole - Jamboree Jazz

SoloJohn MC, vocalista · Costa saxòfon · Sam Pike baix · Hugo Menéndez guitarra · Bambino bateria · Jean teclat, vocalista

 

Som Trip Hole, un grup jove nascut gràcies a la trobada entre un raper de l’escena underground de Barcelona i sis instrumentalistes apassionats (o simplement joves i prometedors).

La nostra intenció és explorar diferents estils musicals, com el rap, el jazz i el funk, de manera innovadora, per crear un so propi, una barreja fresca i personal, negant-nos a qualsevol assimilació a un gènere predefinit.

La nostra formació està composta per SoloJohn (MC) i cinc instrumentalistes: Costantino Stamatopoulos (saxòfon tenor), Samuel Pike (baix elèctric), Hugo Menendez (guitarra elèctrica i flauta travessera), Jean Sarrouy (teclat i veu), Alvaro (bateria).

Cada membre del grup aporta les seves pròpies influències musicals i la seva pròpia trajectòria, contribuint a Trip Hole amb la seva especificitat i riquesa. Tota la secció instrumental es va formar al Conservatori Superior de Jazz i Música Moderna del Liceu, a Barcelona.

 

Instagram

@trip_hole 

Instagram

@solojohn_mierdasagrada

 

Aquest concert és per a majors de +18 anys.

Trip Hole

Dissabte 01, Juny 2024
Sessions 22:30
Veure més dates
Des de
15 Socis
15 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo