BCN PEOPLE: Alba Ruiz & Arnau Grabolosa + JAZZSPIRIT & JOSEP Mª FARRÀS + B DE BANCO - FEAT. NED LUD - Jamboree Jazz
19h Alba Ruiz & Arnau Grabolosa

Alba Ruiz veu i saxo, Arnau Grabolosa piano.

Alba Ruiz i Arnau Grabulosa presenten un projecte que reivindica la cançó d’autor mitjançant el format del duet. Ruiz i Grabulosa exploten la sonoritat i els colors del jazz per reinterpretar un seguit de lletres potents que els han marcat i que conviden a tothom a reflexionar.

20:30h JAZZSPIRIT & JOSEP Mª FARRÀS

Liderat pel veterà bateria terrassenc Adrià Font, el quartet Jazzspirit porta gairebé vint-i-cinc anys actuant arreu de Catalunya i Andorra. Pel seu debut al Jamboree, comptaran amb un convidat de luxe: el trompetista Josep Maria Farràs, amb qui van enregistrar el CD ‘Camí’ (Temps Record, 2003).

Josep Maria Farràs trompeta, Carles Pineda saxo alt i flauta, Enric Carreras piano, Pep Coca contrabaix, Adrià Font bateria.

22h B DE BANCO – FEAT. NED LUD

Gliz veu, Kados veu, Èric Elias baix elèctric i fx, Néstor Pérez guitarra i fx, Jordi Doben bateria, Antonio Peña piano.

B de Banco és un grup que fa principalment rap en català i en castellà amb l’ambició de fusionar-lo amb altres estils musicals. Tot plegat és més fàcil des del passat curs, quan van sumar forces amb el trio Ned Lud i el pianista Antonio Peña.

BCN PEOPLE: Alba Ruiz & Arnau Grabolosa + JAZZSPIRIT & JOSEP Mª FARRÀS + B DE BANCO – FEAT. NED LUD

Comparteix-lo