Tsunamis - Jamboree Jazz
Tsunamis
Rock
Tsunamis

Goli veu, guitarra · Seba baix · Cilian bateria

 

Tsunamis va tenir un dels debuts musicals més explosius de Xile el 2004, sent la primera banda xilena independent a aparèixer a MTV, convertint-se en un exponent principal dels nous sons alternatius de la regió. El projecte post-punk Tsunamis, creat per l’artista, compositor i noisemaker xilè radicat a Berlín, Goli Gaete O’Ryan, invoca guitarres elèctriques crues i sorolloses a l’estil de The Velvet Underground, The Stooges, Sonic Youth i Spacemen 3. Encès per tota la història del rock and roll, incloent composicions subtils germinades del folk, drones i música experimental-ambiental, la carrera de més de 20 anys de Tsunamis és tan diversa com els molts col·laboradors amb què Goli ha treballat. Alguns inclouen el seu amic de tota la vida i col·laborador, el guitarrista Pancho Fernández per a Tsunamis, Seba Ilic, baterista de Pànic, i la renombrada Colombina Parra.

Treballant juntament amb BYM Records des de 2014, l’últim LP doble de Tsunamis, “7 Mares”, es va llançar per Nadal de 2020, un àlbum que guanyaria el Premi Pulsar 2022/’23, el premi més gran de la música xilena, a la categoria de Millor Artista Rock.

Avui, amb set LPs, dotzenes de gires i múltiples publicacions audiovisuals, Tsunamis és un referent del rock alternatiu i experimental que ha sortit d’Amèrica Llatina i ha establert una base a Europa.

 

Facebook

tsunamisuniversal

Instagram

@tsunamis_universal

divendres 6, setembre 2024
Jamboree Sala 3 Plaça Reial, 18, 08002 Barcelona
+ dates
12 Socis
12 Entrada
Fer-se Soci
Tria l’horari