Xavier Casellas i Emilio Solla - Jamboree Jazz

Xavier Casellas i Emilio Solla

Horari
Veure anteriors
Divendres 07, Febrer 2020
20:00
22:00
Preu
Des de
15 Anticipada
15 Taquilla

Xavier Casellas veu, Emilio Solla piano

Des de la publicació del seu primer àlbum “Yesterday’s Sun” (Fresh Sound), que el va portar a presentar-lo en el Dizzy’s Club del Lincoln Center a Nova York durant quatre nits i a l’Auditori, en el marc del Festival de Jazz de Barcelona, Xavier Casellas porta publicats altres dos àlbums, “Unguarded Smiles” i “Les mil cares” (Quadrant Records). Durant aquests últims temps, Casellas ha presentat també el seu treball a diverses sales emblemàtiques de Nova York com Smalls Jazz Club, Cornelia St. Cafe, Mezzrow o Zinc Bar, entre d’altres.

Ara ens presenta un nou treball discogràfic titulat “In a Sentimental Move”, gravat a Brooklyn i publicat recentment pel segell Fresh Sound.

A l’àlbum hi ha deu temes de grandíssims ompositors com Michel Legrand, Duke Ellington, Billy Strayhorn, Stephen Sondheim, James Taylor o Paul Simon…, en format íntim a duo piano i veu junt al gran pianista i compositor argentí Emilio Solla, dos vegades nominat als Grammy, un d’ells en l’edició actual com a millor arranjament instrumental, pel tema “La Novena” del seu últim àlbum “Puertos”. L’àlbum compta amb altres convidats de luxe com Romero Lubambo, a la guitarra, John Ellis, en el saxo tenor i clarinet, o Julien Labro en el bandoneón.

Contingut addicional
Comparteix-lo