Aymée Nuviola "Havana Nocturne" feat. Kemuel Roig - Jamboree Jazz

Aymée Nuviola, nominada a la 36 edició dels Premis Lo Nuestro 2024, va quedar entre les seleccionades a optar al guardó Artista de l’Any – Tropical.

Aymée Nuviola veu · Kemuel Roig piano · Lowell Ringel baix · Hilario Bell bateria · Julian Avila guitarra · Nieger José “Majito” Aguilera percussió.

Hi va haver temps en què l’Havana de nit era també bolero i filin, i això ho sap molt bé Aymée Nuviola. No era només un moment del dia: era una metamorfosi, una nuesa desinhibida, una transmutació. Els anys 50 i 60 van donar a l’Havana la constel·lació més gran de cantants i compositors que van interpretar de manera fidel el sentit de viure, estimar i gaudir en una ciutat bonica i viva com ella.

Aymée en els inspirats moments en què Adelaida, la seva mare, es animava a reproduir un vinil, a cantar ella mateixa en acció alliberadora o en una explosió de sentiments amb el breu espai del saló familiar com a únic escenari compartit amb amigues cantants que avui són llegendes de les nits de la ciutat. Això és Havana Nocturne, el cant i l’emoció de la memòria, la recreació sonora duna ciutat fantasmal que es nega a prescindir de la seva llegenda i s’aferra com a únic agafador possible a les seves veus, a la seva música. Des de la seva concepció, recolzada per la producció musical de Paulo Simeón i Kemuel Roig, Aymée Nuviola va saber que seria un viatge emocional al perfecte reflex de l’esperit i la música d’una ciutat. A Havana Nocturne, Aymée Nuviola torna a la ciutat que li és pròpia i aliena alhora.

 

Facebook

Aymee Nuviola

Instagram

@aymeenuviolaofficial

Aymée Nuviola “Havana Nocturne” feat. Kemuel Roig

Dimarts 05, Març 2024
Sessions 19:00 20:30
Dimecres 06, Març 2024
Sessions 19:00 20:30
Veure més dates
Des de
31 Socis
35 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo