BCN PEOPLE: ALEIX CANSELL TRIO + Llorenç Colomar Trio + Kòt Lapè - Jamboree Jazz
19h ALEIX CANSELL TRIO

Andreu Giró bateria, Sergio Mesa contrabaix, Aleix Cansell piano.

Aleix Cansell Trio és una proposta emergent encapçalada per un pianista de Verges (Baix Empordà). Amb el jazz com a punt de partida, aquest grup interpretra un repertori de temes populars i composicions pròpies. La sensibilitat i la improvisació són, asseguren, els principals ingredients d’aquest conjunt que esmenta, entre altres influències, a Keith Jarrett, Bill Evans, Oscar Peterson i Carla Bley. Pel que fa a l’estil, Cansell i els seus parlen d’“una barreja entre tradició i modernitat, densitat i minimalisme, energia frenètica i la calma més absoluta.” També busquen “la connexió i comunicació amb el públic,” per “fugir una mica —afegeixen— de la solemnitat que sovint envolta aquest estil.”

20:30h Llorenç Colomar Trio

Llorenç Colomar piano, Cala Quintero baix i veu, Rafa Motila bateria i veu.

El pianista i compositor Llorenç Colomar, jove promesa de l’escena barcelonina, presenta al Jamoree un seguit de temes que formaran part del seu pròxim disc. En companyia de dos músics joveníssims, Cala Quintero (baix i veu) i Rafa Motila (bateria i veu), conforma un trio en el qual prioritza els ritmes moderns de la música actual, però sense perdre de vista la improvisació ni la frescor del jazz.

22h Kòt Lapè

Pau Gil veu i guitarra, Climent Campà percussió i veu, Sergi Murcia baix elèctric, Roger Herrero teclats.

Kòt Lapè presenta el seu últim disc, ‘Todo Lo Bueno’, una explosió de sabors que fusiona estils com ara jazz, funk, salsa, bolero i música brasilera amb lletres vivencials.

BCN PEOPLE: ALEIX CANSELL TRIO + Llorenç Colomar Trio + Kòt Lapè

Comparteix-lo