BCN PEOPLE: Chick Corea Tribut + Ona Laietana Tribut + SKINNY REVOLUTION - Jamboree Jazz
BCN PEOPLE: Chick Corea Tribut + Ona Laietana Tribut + SKINNY REVOLUTION
  • 19h Chick Corea Tribute

Guillaume Coulbois piano, Gerard Pola bateria, Jordi Herrera contrabaix.

Guillaume Coulbois, Jordi Herrera i Gerard Pola, tres joves músics procedents de l’ESMUC, exploren l’immens llegat musical de Chick Corea i interpreten una selecció de la seva obra prolífica. Amb rigor, però també amb originalitat i segell propi, recreen l’estil d’un dels pianistes i compositors més influents de finals dels 60 ençà.

  • 20:30h Ona Laietana Tribut ZELESTE

Alejandro Delgado clarinet i saxo, Joaquín Galván guitarra elèctrica i clàssica, Luis Miranda bateria, Didac Moral percussió, Jofre Fité piano i teclat, Miriam Cortada flauta travessera i piccolo.

Convidats especials: Ramon Olivares percussió i, Xavier Batllés mandolina.

Ona Laietana Tribut és un grup fundat per Isaac Romagosa i Alejandro Delgado que ens trasllada a la música de la Barcelona dels anys setanta, una època molt fecunda, amb la sala Zeleste com a epicentre, oberta ara fa exactament mig segle. Romagosa i Delgado fa anys que reivindiquen la vigència d’aquest tresor cultural —recordem, el moviment que va donar peu a l’Orquestra Mirasol, la Companyia Elèctrica Dharma, Música Urbana, Blay Tritono, Jordi Sabatés, Toti Soler i altres. Participen en projectes de recuperació de la música laietana —Trajecte Final, Asimètric, una versió d”Ocells del més enllà’ (Jordi Sabatés) o ‘Get to Màquina!’— i han posat en marxa una assignatura dedicada a la música laietana a l’ESMUC. Al Jamboree, recuperaran amb arranjaments nous grans peces de l’ona laietana. La màgia del carrer Plateria a la plaça Reial.

  • 22h SKINNY REVOLUTION

Biel Roca piano/teclados, Guillem Soler baix/efectes, Aina López Pla saxo/veus, Alba Armengou trompeta i veus, Rafael Motila bateria.

Aquesta performance és un encontre de músics joves i talentosos de Barcelona. Els reuneix Skinny-Rafa, cap del projecte, amb la intenció d’interpretar els seus temes i alguna versió amb estil propi. L’objectiu de l’experiència és que sigui immersiva, és a dir, que comenci i es desenvolupi com si fos un procés vital; fer música per omplir l’ànima, per gaudir-la en el moment.