BCN PEOPLE: Julia R. & Marcel M. x Pat Metheny Tribut x Kòt Lapè - Jamboree Jazz
19h Julia Rodríguez & Marcel Montcourt

Julia Rodríguez veu, timple canari,  quatre veneçolà, guitarra espanyola, flauta travessera i Marcel Montcourt quatre veneçolà, mandolina, guitarra espanyola, veu.

Julia Rodríguez i Marcel Montcour uneixen la música tradicional de les Illes Canàries i Veneçuela amb els instruments propis d’ambdues cultures: el tiple canari i el quatre veneçolà. El seu és un viatge d’anada i tornada, una fusió que va néixer a Tenerife, un diàleg que va més enllà del folklore i connecta amb el món de les emocions, amb sensibilitats compartides.

 

20:30h Pat Metheny Tribut

Luis Miranda bateria, Eddie Mejía guitarra elèctrica i Manu Luque baix elèctric.

Tres músics joves de Barcelona s’han ajuntat per compartir la seva afició a la música de Pat Metheny i explorar l’obra del guitarrista de Missouri. El repertori d’aquest trio inclou versions de discos tan emblemàtics com ara ‘Bright Size Life’, ‘Question & Answer’ i ‘Song X’, entre d’altres.

 

22h Kòt Lapè

Pau Gil veu i guitarra, Eloy Pey bateria, Climent Campà percussió i veu, Sergi Murcia baix elèctric i Roger Herrero teclats.

Kòt Lapè presenta al Mas i Mas’23 el seu últim disc, ‘Todo Lo Bueno’, una explosió de sabors que fusiona estils com ara jazz, funk, salsa, bolero i música brasilera amb lletres vivencials.

BCN PEOPLE: Julia R. & Marcel M. x Pat Metheny Tribut x Kòt Lapè

Comparteix-lo