BCN PEOPLE: Xiripa Combo + CHIMBET + Álvaro Belchi - Jamboree Jazz
19h Xiripa Combo

Xiripa Combo és un quintet que interpreta música pròpia i cançons del folklore peruà, de la costa i els Andes, amb arranjaments inspirats en el jazz.

20:30h Chimbet

Cristopher Pérez saxo tenor, Guillaume Coulbois piano, Manuel Luque contrabaix, Rafael Motila bateria.

Aquest és un viatge divertit i ballable, sense perdre de vista la complexitat de la música. Chimbet és un quartet en el qual conflueixen tant les personalitats de cada músic com les distintes influències de la banda. Amb tot plegat, la intenció del grup és fruir de la música i fer gaudir al públic. La seva proposta beu del latin i el jazz, i s’ajunta amb un estil propi. El repertori inclou un seguit de composicions pròpies que evidencien la singularitat de Chimbet.

22h Álvaro Belchi

Álvaro Belchí veu principal, Jordi Doben bateria, Eric Elias baix i sintetitzador, Néstor Pérez guitarra elèctrica, Ramon Macià teclats.

Álvaro Belchí és una de les grans promeses de la música vocal a casa nostra. D’origen canari, i format a l’ESMUC barcelonina, aquest cantant increïble du al Jamboree una experiència emocionant, amb temes clàssics i nous de r’n’b i funk. En companyia dels seus col·legues del grup Ned Lud, crea l’ambient idoni per ballar sense parar amb la millor música del planeta.

BCN PEOPLE: Xiripa Combo + CHIMBET + Álvaro Belchi

Comparteix-lo