Carlos Sarduy & The Groove Messengers - Jamboree Jazz

Carlos Sarduy & The Groove Messengers

Horari
Veure anteriors
Dimarts 30, Juny 2020
20:00
22:00
Dimecres 01, Juliol 2020
20:00
22:00
Divendres 03, Juliol 2020
20:00
22:00
Dissabte 04, Juliol 2020
20:00
22:00
Preu
Des de
15 Anticipada
Tiquet

AUTORITZACIÓ MENORS

Carlos Sarduy trompeta, teclat i composició, Jimmy Jenks saxo, Jurandir Santana guitarra, Diego Coppinger baix, Frank Durand bateria.

Trompetista nascut a L’Havana porta ja uns quants anys convertit en una referència del jazz barceloní. Al Grec, explora amb els seus músics uns sons que estan a cavall entre Àfrica i Amèrica.

Carlos Sarduy és, sens dubte, un dels músics més actius i polièdrics de l’escena comtal, i en especial del Jamboree, a on ha presentat diversos projectes els darrers mesos. Aquest cop torna amb The Groove Messengers, una proposta que, com el seu nom indica, té com a protagonista el ritme més cadenciós de la música afro-nord-americana. Músic versàtil i amb una prolífica carrera, Sarduy és conegut per les seves col·laboracions amb Chucho i Bebo Valdés, Steve Coleman, David Murray, Esperanza Spalding, Buika, Mariza, Ainhoa Arteta i Ojos de Brujo, entre d’altres, i també per la seva excel·lent carrera en solitari.

La cava de jazz de la plaça Reial s’afegeix un any més al Grec Festival de Barcelona amb una tria de grans artistes que, com Carlos Sarduy & The Groove Messengers, ens ofereixen una mostra de l’esdevenir del jazz a banda i banda de l’oceà Atlàntic.

 

Contingut addicional
Comparteix-lo