Chabuco & Cucurucho Valdés - Jamboree Jazz

Chabuco veu · Cucurucho Valdés piano

José Darío Martínez, conegut musicalment com “Chabuco”, és un cantautor colombià nascut a Valledupar, reconegut per la seva particular manera d’impulsar i rescatar el vallenato, reinventant-lo en diferents gèneres musicals.

Visita per primera vegada Barcelona com a part del seu tour espanyol de 2024. Ho farà acompanyat al piano de Roberto Carlos Rodríguez Valdés (Cucurucho Valdés), nét del llegendari Bebo Valdés i nebot del prestigiós Chucho Valdés. Aquesta sòlida herència musical ha influït significativament en la seva trajectòria, infonent en el seu art una connexió profunda amb la tradició pianística i una sòlida comprensió del llegat musical familiar, aspectes que han deixat una marcada empremta en el seu propi estil creatiu.
A partir de l’any 2000, es va exercir com a pianista de l’orquestra de Juan Formell i Los Van Van, i va ser nominat cinc vegades al Grammy Llatí. Durant la seva carrera, ha participat en concerts i gires nacionals i internacionals, compartint
escenari amb famosos artistes i grups musicals com Bebo Valdés, Diego Cigala, Rúben Blades, Oscar de Lleó, Juanes, José Luis Cortés, Alexander Abreu, Olga Tañón, Miguel Bosé, Rolling Stone, Madonna, entre d’altres.
Un pianista amb una vasta experiència i reconeixement, aportant al món de la música el seu talent, la creativitat i la passió pel jazz i la música cubana.

 

Instagram

@chabuco

Instagram

@cucuruchovaldes

Chabuco & Cucurucho Valdés

Dissabte 02, Març 2024
Sessions 19:00 20:30
Veure més dates
Des de
21 Socis
25 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo