CONCERT PER INTERNET - REPTILIAN MAMBO “MAMBOCORE” - Jamboree Jazz

CONCERT EN LÍNIA! L’entrada de concert en Streaming no permet en cap cas l’entrada a la sala per gaudir d’un espectacle en directe. No es podran bescanviar entrades en streaming per entrades pressencials.

Andrés Rojas, el Pricto sintetizadores, Ilona Schneider voz, Carles Medina saxo alto, Eduardo Pons saxo tenor, Luis Erades saxo barítono, Diego Caicedo guitarra, eléctrica, Joni Sigil batería, Avelino Saavedra percusión.

La proposta de Reptiian Mambo es podria definir com a una barreja eixelebrada de gèneres: del mambo al free-jazz, passant pel hardcore, la improvisació lliure, el latin-jazz i el metall progressiu; un estil que el mateix grup anomena ‘mambocore’. Creat i liderat pel productor, compositor i multiinstrumentista Andrés Rojas, ‘el Pricto’, el grup Reptilian Mambo compta amb un seguit de músics molt actius a l’escena de la lliure improvisació de Barcelona i València, un fet que influeix de manera considerable en les tècniques i transgressions sonores dels seus concerts. Amb la formació actual, Reptilian Mambo explora l’univers exòtic del disc ‘Mambo’ (Capitol Records, 1954), d’Yma Sumac, i se’l fa seu. El resultat és mambo nou, reptilià, que, mitjançant la veu de la cantant Ilona Schneider, assoleix una nova dimensió musical i comunicativa.

Facebook @reptilianmambo

Instagram @reptilian.mambo

CONCERT PER INTERNET – REPTILIAN MAMBO “MAMBOCORE”

Des de
5 Socis
5 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo