FESTIVAL TALENT: Burroughs + Niluts & friends + Més enllà del swing - Jamboree Jazz
19h Burroughs

Jordi Pitarch guitarra, Guillem Durante baix, Andreu Giró batería, Nil Martí saxo alto.

Burroughs és un homenatge a l’escriptor nord-americà William S. Burroughs amb una música instrumental basada en la seva obra literària. Els músics d’aquesta sessió intenten recrear la foscor i la fredor que tant caracteritzen al novel·lista de la generació beat.

20:30h Niluts & friends

Aleix Cansell piano, Sergio Cañizarez contrabaix, Andreu Giró bateria, Nil Martí saxo alt, Victor Vallcanera saxo tenor.

En el marc del Festival Talent, el saxofonista Nil Martí presentarà en concert la culminació de quatre anys d’estudis al grau superior del Taller de Músics. Martí tocarà temes propis i arranjaments. Arrencarà a saxo i secció de cordes, en acústic, i continuarà amb un quartet de jazz. Alguns temes, però, seran a quintet amb dos saxofonistes dalt l’escenari.

@niluts

22h Més enllà del swing: Una interpretació personal de Bill Stewart i el seu estil

Andreu Giró bateria, Aleix Cansell piano i teclats, Sergio Mesa baix i contrabaix, Nil Martí saxo alto, Martí Cabarrocas saxo alto..

Jazz tradicional, funk modern i creativitat rítmica en la Interpretació de Bill Stewart i més. Aquest concert de Treball de Fi de Grau (Taller de Músics) del bateria Andreu Giró és una invitació a un viatge fascinant amb una visió personal de la música de Bill Stewart, bateria de jazz nord-americà conegut per la seva versatilitat en un ventall de gèneres que va del jazz tradicional al funk modern. En aquest concert trobareu un recorregut musical que abastarà una àmplia gamma d’estils i gèneres: dels ritmes enèrgics del jazz tradicional als grooves moderns del funk, i la interpretació que de tot plegat en fa de Bill Stewart.

@andreugiro @andreugiromusic

FESTIVAL TALENT: Burroughs + Niluts & friends + Més enllà del swing

Comparteix-lo