FESTIVAL TALENT - Jamboree Jazz

FESTIVAL TALENT

Horari
Veure anteriors
Dimarts 21, Setembre 2021
20:00
Arriba la novena edició del Festival Talent!
El Festival Talent arriba carregat de propostes heterogènies i originals de joves talents de la música. Els dies 21 i 28 de setembre es transporta a Jamboree i podrem gaudir de 6 propostes d’artistes sorgits del Taller de Músics des de les 20h

MARCEL VALLÈS – Boas Lembranças

Marcel Vallès presenta un conjunt de composicions pròpies nascudes de les seves vivències durant una estada al Brasil, que es va convertir en un viatge d’immersió musical i en un punt d’inflexió a la seva carrera.

Amb la guitarra com a protagonista, l’artista comparteix amb el públic la visió personal del que ha esdevingut el seu país d’acollida, mentre navega per diferents estils de la música popular brasilera amb pinzellades de jazz i blues.

Marcel Vallès guitarra elèctrica i clàssica, Samuel Passos baix elèctric, Jonas Santana percussió

MARC PONS – Modern Jazz Quintet

Marc Pons presenta un repertori de temes originals amb una formació per la que sempre ha tingut predilecció: el quintet de jazz on el saxo i la guitarra formen un bloc melòdic, que flueix per sobre de la base rítmico-harmònica que dibuixen el piano, el contrabaix i la bateria. Les composicions estan molt influenciades pel jazz contemporani que es fa a Neva York, especialment pel guitarrista Jonathan Kreisberg.

MarcPons guitarra elèctrica, Martí Castelló piano, Héctor Tejedo contrabaix, Pablo Martín saxo tenor, Kike Pérez bateria.

ÈLIA LUCAS – Introspecció

Lucas presenta les seves composicions on busca un so íntim i personal. Les textures pianístiques i la connexió entre els quatre músics es combinen amb la innegable influència de músics com Carla Bley, Pat Metheny i Keith Jarrett. Aquests artistes van començar a brillar a la dècada dels 70 amb els seus respectius grups, expressant un so i unes idees pròpies que bevien del jazz, el gospel, la música clàssica i músiques del món.

Èlia Lucas Piano i composició, Edu Pons Saxo, Tomàs Pujol Contrabaix, Kike Pérez Bateria.

Comparteix-lo

Notice: Undefined variable: precio_taquilla in /var/www/masimas.com/htdocs/wp/wp-content/themes/clvx/templates/content-eventos.php on line 938