Fran Ramos Sextet - Space Especies - Jamboree Jazz

Fran Ramos veu, saxo alto i soprano · Garrido bateria i percussió · Adrià Claramunt batería · Iago Aguado guitarra elèctrica · Juan Pastor contrabaix i baix elèctric · Tom Amat piano i teclats.

Fran Ramos, és un jove saxofonista que irromp a la escena del jazz de Barcelona amb el seu àlbum debut “Space Especies”. Després d’una extensa carrera en diferents projectes com el de Giulia Valle Ensemble, Félix Rossy Quintet, Toni Vaquer Big Band amb Davis Whitefield i Gorka Benítez trío o Liceu Jazz Group amb Perico Sambeat, Fran salta a la composició liderant aquest jove i prometedor sextet de jazz.

Un projecte que ens transporta a l’experimentació jazzística que es produeix a Europa i EUA, però sota les influències de músiques del sud, com el flamenc i el llatí o el rock, nascudes de la seva experiència amb Juanito Makandé, El Canijo de Jerez, Reincidentes o Carlos Sarduy. Un so terrenal, vist en la seva faceta més folklòrica, combinada amb els anys d’estudi del jazz que genera una atmosfera galàctica anomenada “Space Especies”.

Aquest disc dóna nom al grup i acull tots els estils, artistes, persones i universos amb els quals Fran Ramos ha dialogat sobre l’escenari.

 

Facebook

Fran Ramos Saxo

Instagram

@___franramos___

Fran Ramos Sextet – Space Especies

Dimarts 16, Abril 2024
Sessions 19:00 20:30
Veure més dates
Des de
16 Socis
20 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo