Jamboree Jam: Roger Herrero Sextet - Jamboree Jazz
Jamboree Jam
JAM
Jamboree Jam: Roger Herrero Sextet

JAMBOREE JAM

La Jamboree Jam és la jam session més antiga de Barcelona i on pots trobar-te els millors músics del món.

La sessió comença amb un concert d´un grup de latin-jazz a les 7 de la tarda. A partir de les 8.30 de la tarda, la Jamboree Jam queda oberta per a qualsevol músic que vulgui pujar a tocar. Tot i que les Jams són de latin jazz, no hi ha cap problema en tocar altres músiques com jazz, blues, funk, soul, hip hop, etc.

Per participar a la Jam Session, només has d’acudir a la sala amb el teu instrument (excepte si toques la bateria, el piano o el contrabaix) i demanar que t’apuntin a la llista. Si és la primera vegada que vens, et suggerim a més, que busquis el coordinador de la Jam (@el___alejandro) perquè et faci un cop de mà i resolgui els dubtes que puguis tenir.

 

Roger Herrero Sextet

Pau Albir Casares saxo alto i tenor, Pau Vidal saxo tenor i flauta, Roger Herrero piano, composicions i líder, Diego Coppinger baix, Tramel Levalle congues, percussió i, Jose Carlos Sánchez bateria.

Roger Herrero lidera aquest sextet amb un repertori propi, on conflueixen diferents orígens i backgrounds musicals. L’agrupació, proposa un viatge que va des del jazz a la música cubana, i que també té aromes flamenques.

Instagram: @rogerherrero14, @paualbircasares, @jay_kalo_, @d.coppinger, @tramel.tramiel, @tarquim.music