JOE SMITH TRIO - Jamboree Jazz

Concert del programa Festival Grec Ciutat.

Bill McHenry saxo, Masa Kamaguchi contrabaix, Joe Smith bateria.

Tot i fer més de 10 anys que va deixar Barcelona per a residir a Berlin, el nord-americà Joe Smith va deixar petjada com pocs a la nostra ciutat. Conegut per introduir mètodes singulars de composició a partir d’esquemes de música instantània, Smith va crear l’enyorada Asociación Libre Orkestra a Robadors (al Raval).
Nascut a Illinois i format a Nova York, ha col·laborat en d’altres amb Guillermo Klein, Gorka Benitez, Chris Lightcap o Jorge Rossy. També amb Bill McHenry i Masa Kamaguchi, amb qui en aquesta ocasió presentarà els seus darrers treballs a trio.

El jove guitarrista de Ginebra Louis Matute és un músic reconegut pel seu talent com a intèrpret i compositor. Destaca també per la seva veta creativa, i per la seva personalitat singular, present als seus darrers treballs, ‘How Great This World Can be’ (2020) i ‘Our Folklore’ (2022), amb nombroses distincions per part de crítica. Al Jamboree recalarà amb un nou projecte, Louis Matute Large Ensemble, un grup de “geometria variable”, assegura, amb reminiscències llatines i la recerca d’un paisatge sonor a partir del treball harmònic i, sobretot, de la complicitat amb els seus companys de viatge.

El jove guitarrista de Ginebra Louis Matute és un músic reconegut pel seu talent com a intèrpret i compositor. Destaca també per la seva faceta creativa, i per la seva personalitat creativa, present en els seus darrers treballs, ‘How Great This World Can be’ (2020) i ‘Our Folklore’ (2022), amb nombroses distincions per part de la crítica. Al Jamboree recalarà amb un nou projecte, Louis Matute Large Ensemble, un grup de “geometria variable”, assegura, amb reminiscències llatines i una recerca del paisatge sonor a partir del treball harmònic i, sobretot, de la complicitat amb els seus companys de viatge.

JOE SMITH TRIO

Comparteix-lo