Marc Demuth & Irene Reig Quartet Luxemburg meets Barcelona - Jamboree Jazz
Marc Demuth & Irene Reig Quartet Jamboree
Jazz
Marc Demuth & Irene Reig Quartet Luxemburg meets Barcelona

Irene Reig saxo, Marc Demuth contrabaix, Arthur Clees vibràfon i, Andreu Giró bateria.

El contrabaixista luxemburguès Marc Demuth i la saxofonista catalana Irene Reig estrenen i colideren un nou projecte, fruit d’una residència artística amb joves músics de Barcelona i Luxemburg. A quartet, presenten un seguit de composicions arranjades pels dos líders i temes compostos durant la residència. Marc Demuth destaca entre la nova generació de músics de jazz a Europa. Fundador de diferents grups, ha guanyat guardons com ara el prestigiós Jazz Vocal Crest (2010), per un projecte amb la cantant portuguesa Sofia Ribeiro. També ha compartit escenari amb Michael Brecker, Kenny Werner, Slide Hampton, Erwin Van, Hein van de Geyn, Florian Weber, Jef Neve i altres figures del jazz. Per la seva banda, Irene Reig és una de les saxofonistes més destacades del jazz actual. Amb el seu trio, completat per Pau Sala i Joan Casares, ha tocat en un fotimer d’escenaris i festivals de renom. També ha rebut el Premi AMJM al Talent Emergent, pel disc ‘Mira’ (The Changes, 2021), i ha estat finalista dels Premis Alicia i Enderrock. Lidera The Bop Collective, un octet amb el bo i millor de les noves fornades del nostre jazz.

El projecte de residència compta amb el suport de: Taller de Músics, Kultur | lx -Arts Council Luxembourg, Neimënster Abbey i Jamboree, i amb la col·laboració de: Fabra i Coats – Fàbrica de Creació.

Aquest projecte forma part d’Acciones para Músicos Noveles i és una coproducció de Taller de Músics i Acción Cultural Española.