TERRA Musical Ensemble - Jamboree Jazz
TERRA Musical Ensemble
Jazz
TERRA Musical Ensemble

Daniel Juárez saxo tenor · Miquel Álvarez contrabaix · Rodrigo Ballesteros bateria, percussió · Carmen Lancho veu · Mario Fierro piano

 

Un profund afecte i admiració per la nostra herència musical dóna naixement al projecte TERRA, concebut com a plataforma d’investigació i experimentació en la qual col·laboren diversos artistes joves destacats en el terreny del jazz, la música clàssica o el flamenc, entre d’altres. En conjunt i mitjançant el llenguatge de la improvisació lliure, els integrants de l’ensemble aprofundeixen en les arrels de la nostra tradició musical generant en cada interpretació un so viu i únic, en constant evolució.

Des dels seus inicis el 2018, l’agrupació ha tingut l’oportunitat de participar en festivals com Clásicos en Verano de la CAM, el Festival ASISA, el festival JazzAescena, el Festival de Jazz de Talavera de la Reina o les Noches Clásicas del E.C.C.O. de Cadis, a més de col·laborar en programes com “Andante con Moto” o “Abre los oídos” de Radio Nacional de España i interpretar en sales com la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando o el Palacio de Longoria (seu de la S.G.A.E.) a Madrid.

En la formació de quintet s’aconsegueix una expressió sonora més actual del projecte. La riquesa harmònica i rítmica contemporània es dóna la mà amb la tradició gràcies a la natural presència de la veu com a pont entre l’arrel folklòrica i el format base de quartet de jazz, que camina lliurement per les estructures.

 

Facebook

Terra Musical Ensemble

Instagram

@terramusicalensemble

Tuesday 15 October 2024
Jamboree Sala 1 Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
+ dates
15 Socis
19 Entrada
Fer-se Soci
Tria l’horari